Binance Pool, platform perlombongan kata laluan, bekerjasama dengan UltimusPool

Binance Pool, platform perlombongan cryptocurrency bersepadu BinanceMengumumkan pada hari Rabu perkongsian baru dengan UltimusPool, penyelesaian kolam perlombongan yang lengkap yang bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan yang mudah digunakan, boleh dipercayai dan sesuai untuk pelombong cryptocurrency profesional di seluruh dunia.

Sebagai penyedia perkhidmatan teknologi untuk Binance Pool, UltimusPool akan menyediakan platform perkhidmatan Pool yang mudah, menarik kepada pelombong dan akan menawarkan ganjaran perlombongan yang berpatutan dan pembayaran harian kepada pengguna.

Untuk merealisasikan masa depan perlombongan hijau, UltimusPool menawarkan potongan harga kolam dan insentif lain untuk pelombong yang menggunakan tenaga boleh diperbaharui atau berusaha mengurangkan jejak karbon mereka. Sebagai sebahagian daripada komitmen berterusan untuk mengurangkan kesan alam sekitar industri kolam renang, UltimusPool juga bekerjasama dengan CCA dan blockchain rangkaian tenaga.

Lihat juga:Binans dan Cristiano Ronaldo bekerjasama di NFT

UltimusPool mempunyai ciri atas permintaan tempatan, termasuk dompet luaran yang dibuat oleh pengguna, fungsi sub-akaun dan akaun utama, dan penyesuaian yuran kolam yang mudah. Ia telah melancarkan kolam perlombongan BTC dan merancang untuk melepaskan kolam cryptocurrency berikut: BCH, ETH, LTC et al, DOGE et al.