Siri terbaru Vivo S bakal dilancarkan Disember ini

Dengan Tahun Baru Cina semakin hampir, barisan terbaru vivo S memulakan musim lebih awal. Menurut pemberi maklumat Weibo@ Stesen sembang digital, peranti baru dengan nama kod dalaman “Superman” dijangka akan dikeluarkan pada bulan Disember.

Sebelumnya, siri vivo S menampilkan selfie kamera depan dengan penampilan yang bergaya. Menurut pemberi maklumat, kod dalaman telah menjadi lebih keras-“Superman”, dan kedudukan dan kekuatan produk siri vivo S diharapkan dapat membawa perubahan besar.

Kamera depan untuk selfie telah menjadi andalan siri vivo S. Dari penggunaan algoritma AI untuk meningkatkan tekstur kulit hingga memproses fail gambar asli, dari pencahayaan pengisian celah mikro hingga merealisasikan konsep kecantikan semula jadi, setiap generasi kamera siri vivo S terus menerajui industri dengan ciri inovatifnya.

Di samping itu, penampilan telefon bimbit yang ringan dan elegan juga merupakan salah satu ciri “daya saing teras” siri vivo S. Dari “estetika berlian geometri” vivo S5 hingga badan gradien sembilan warna vivo S9, hingga aplikasi skala besar pertama proses “fotokromik” vivo S10 dalam industri telefon bimbit, siri vivo S telah diakui oleh pengguna muda sebagai kamera yang hebat dan penampilan yang hebat.

Menurut wahyu blogger, vivo S12 dan S12 Pro akan menggunakan sistem OriginOS Ocean yang baru dan akan menyokong pengecasan pantas 44W. IQOO Neo5se dan iQOO Neo5s juga akan menggunakan platform Snapdragon 778G, Dimensity 1200 dan Snapdragon 888.

Menurut pemberi maklumat, vivo S12 Pro menggunakan skrin depan melengkung berus tinggi FHD + OLED dengan takik, kamera depan dwi 50MP, kamera belakang tiga-matriks 108MP, pemproses Dimensity 1200, dan dibundel dengan OriginOS Ocean yang telah dipasang. sistem. Telefon ini akan bersaing dengan telefon pintar lain, seperti siri Honor 60 pada tahap harga 3,000 yuan.

Lihat juga:Vivo akan melancarkan produk tablet yang dilengkapi dengan Snapdragon 870

Menurut laporan yang dikeluarkan oleh CAICT (China Academy of Information and Communication Technology), dari Januari hingga Mei 2021, jumlah penghantaran telefon pintar domestik berjumlah 148 juta unit, peningkatan tahun ke tahun sebanyak 19.3%, di mana penghantaran telefon pintar 5G adalah 108 juta unit, peningkatan tahun ke tahun 134.4%,   Meningkat dengan ketara

Dengan penurunan kadar pertumbuhan penghantaran telefon pintar global, telefon pintar 5G China telah mengalami pertumbuhan yang meletup. Selain itu, kekurangan cip dan kekurangan jenama terkemuka lain juga menyebabkan beberapa ketidakpastian,     Oleh itu, struktur pasaran telefon pintar sedang ditulis semula. Sebagai tambahan kepada perselisihan antara jenama terkemuka, harga pertengahan hingga tinggi 2500 yuan hingga 3500 yuan secara semula jadi menjadi tumpuan banyak jenama telefon pintar domestik.