Platform analisis NFT Zash bekerjasama dengan Binance untuk melancarkan produk data NFT

Zash, platform analisis NFT yang berpangkalan di UK, bekerjasama dengan Binance, pertukaran kriptografi terkemuka di dunia, untuk melancarkanSatu set produk data perusahaan yang akan melayani pasaran NFT yang berkembang pesat, pengumuman 16 Ogos menunjukkan.

Zash menawarkan kecerdasan NFT rantai dan sosial peringkat perusahaan untuk memudahkan pembuatan keputusan berdasarkan data. Produk data NFT pelbagai rantai Zash akan menyokong Binance untuk melepaskan kekuatan data NFT.

Perkembangan NFT melangkaui seni digital. Pencipta dan jenama pengguna bereksperimen dengan kelas aset baru, mendedahkan cara untuk berhubung dengan komuniti, membantu strategi pemasaran dan menggabungkan aliran pendapatan. Teknologi yang baru ditemui ini mencari kes penggunaan dalam pelbagai industri, termasuk muzik, hiburan, sukan, acara dan fesyen.

Zash, yang mengaku sebagai middleware yang dapat dibaca untuk blockchain, melancarkan API data NFT berbilang rantai yang mengubah transaksi kompleks menjadi pandangan. Zash menghilangkan kombinasi alamat yang panjang dan transaksi yang kompleks pada data media sosial yang berantai dan terpecah-pecah yang disajikan dalam format yang mudah dicerna, yang membolehkan pengguna membuat keputusan yang wajar dan tepat.

Lihat juga:Platform perlombongan Bitcoin Magic Fairy melepaskan anak syarikat China di bawah pengawasan tempatan

Zash bekerja rapat dengan Binance sejak awal 2022. Pasukan ini juga berdialog dengan pertukaran, pasar, dan koleksi utama lain untuk memperluas jangkauan penawaran produk data mereka. Ia akan berkembang ke menegak baru, menawarkan pelbagai ciri produk baru seperti peta komuniti dan kecerdasan ramalan.