Pembekal rantaian bekalan SaaS LinkMore melengkapkan pusingan pembiayaan A + bernilai $30 juta

LinkMore, penyedia rantaian bekalan pakaian SaaS (perisian sebagai perkhidmatan), selesai pada hari SelasaPusingan pembiayaan strategik A + bernilai AS $30 juta, yang diketuai oleh B Capital Group, diikuti oleh Borchid Capital, pemegang saham Yunqi Partners dan GGV yang ada terus meningkat.

Pusingan pembiayaan terakhir syarikat adalah pada bulan Ogos 2021. Berbanding tahun lepas, pasukan teknologi teras Linkmore kini telah berkembang kepada 180 orang dan bilangan pelanggan telah meningkat kepada 400 orang.

Pusingan dana ini akan digunakan terutamanya untuk meningkatkan lagi teknologi teras dan keupayaan penghantaran yang cepat. LinkMore akan menghubungkan rantaian bekalan dengan produk untuk menyokong jenama pakaian. Syarikat itu komited untuk membantu pelanggan meningkatkan nilai perniagaan mereka melalui integrasi sumber dan pengurusan data pintar.

Li Yingli, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif LinkMore, berkata: “Sekarang kami melayani banyak jenama dalam talian, dan permintaan untuk rantaian bekalan fleksibel jenama luar talian semakin meningkat. Perkembangan e-dagang rentas sempadan yang pesat telah membawa cabaran kepada rantaian bekalan China. Namun, Mereka juga membawa peluang.”

Lihat juga:UWin Tech melengkapkan pembiayaan Siri C yang diketuai oleh GL Ventures

Dengan peningkatan pesat syarikat permulaan e-dagang rentas sempadan seperti SHEIN, China, sebagai pusat penghantaran terbesar dalam rantaian bekalan global, menghadapi peluang dan cabaran yang lebih besar. Visi LinkMore adalah untuk membina infrastruktur maklumat perniagaan untuk syarikat pakaian dan mewujudkan kerjasama yang cekap antara syarikat melalui rantaian bekalan digital. Ia juga lebih mudah bagi syarikat untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran rantaian bekalan dan sokongan perniagaan dalam talian.

Berdasarkan pesanan pelanggan, LinkMore menggunakan pangkalan datanya untuk menyediakan pelanggan dengan padanan sumber yang lebih cekap. Ini bertujuan untuk meningkatkan kecekapan keseluruhan industri, yang juga merupakan strategi utamanya dalam beberapa tahun ke depan. LinkMore secara beransur-ansur membina ekosistem perindustrian dan rangkaian penghantarannya, dan membina infrastruktur rantaian bekalan yang fleksibel untuk industri pakaian.

Hingga kini, LinkMore telah melayani hampir 400 syarikat di bidang kasut, pakaian dan bagasi, dengan kadar pembaharuan hampir 100%. Bekerjasama dengan lebih daripada 100,000 pengecoran dan pembekal bahan.