Lihat data untuk menyelesaikan pembiayaan Siri C berjumlah AS $44 juta

Pengumuman dataIa menyelesaikan pembiayaan Siri C sebanyak 280 juta yuanSelasa ($44.16 juta), yang diketuai oleh Tiger Global, diikuti oleh pemegang saham termasuk Sequoia China, Linear Capital, Peace Capital dan Unicorn Capital Partners.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif syarikat Su Chunyuan memperkenalkan bahawa pusingan pembiayaan ini akan digunakan terutamanya dalam tiga arah, termasuk memperdalam matriks produk analisis pintar, meningkatkan sistem kejayaan pelanggan, dan pembinaan jangka panjang ekologi industri dan pengguna.

Ditubuhkan pada bulan September 2016, syarikat ini diposisikan sebagai penyedia platform analisis data dan risikan perniagaan sehenti, menyediakan pelanggan dengan produk dan penyelesaian yang berkaitan dengan analisis dan keputusan pintar “AI + BI”.

Syarikat itu melancarkan platform analisis pintar sehenti untuk pengguna perniagaan, dengan analisis dan membuat keputusan sebagai keupayaan terasnya. Di bahagian bawah seni bina IT perusahaan, syarikat menghubungkan sumber data teras seperti ERP, POS, CRM, program mini, kewangan, dan rantaian bekalan, dan mempratetap serangkaian model analisis yang biasa digunakan dalam industri. Pengguna dapat menganalisis data dan menargetkan senario perniagaan. Buat keputusan.

Lihat juga:Pelaburan ekonomi baru China berjumlah AS $217 juta pada tahun 2021

Pada peringkat operasi, syarikat telah menggandakan jumlah pelanggan dan pendapatan pada tahun 2021, dengan kadar pengekalan pelanggan melebihi 90%, dan pendapatan ARR dengan model langganan sebagai inti telah meningkat beberapa kali.

Pada masa ini, syarikat telah memasuki hampir 10 industri termasuk peruncitan dan penggunaan, kewangan, teknologi tinggi, dan Internet. Pelanggan penanda arasnya termasuk Unilever, LVMH, China Merchants Bank, Bank of Ningbo, Anta, Hutan Yuanqi, Xiaohongshu, MXBC, Changjiang Pharmaceutical Group, China Resources Menunggu lebih daripada 400 syarikat.