Ketua Pegawai Eksekutif Kehormat George Cho: Penjenamaan bersama pencitraan telefon pintar adalah gimik

Pada 14 Julai lalu, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) jenama telefon pintar Honor, George Zhao berkata dalam satu persidangan baru-baru iniPenjenamaan bersama pengimejan antara pembuat telefon bimbit dan pembuat kamera’hanya gimik’. Zhao melanjutkan, “Kita harus menghindari keuntungan jangka pendek. Tidak mungkin lagi untuk memenuhi keperluan pengguna ketika orang lain memiliki kita. Inovasi, pengalaman dan perkhidmatan adalah inti dan intinya”.

Seorang wartawan yang bertanya mengenai Muse Eye, yang direka khusus untuk pencitraan dalam koleksi Magic Honor baru-baru ini, mengatakan pembuat telefon lain mempunyai reka bentuk yang serupa dan melancarkan penjenamaan bersama pada gambar tersebut.

Honor Magic4 (Kredit gambar: Honor)

Sebagai tindak balas, Zhao mengatakan bahawa telefon pintar utama harus mempunyai sesuatu yang unik dan berbeza, dan keunikan itu mesti berbeza. Inilah yang selalu dijunjung oleh Honor. Oleh itu, Muse Eye adalah tanda unik yang Honor dipatenkan.

“Produk kami mempunyai beberapa persamaan dengan pengeluar telefon bimbit lain. Pertimbangan ini dibuat oleh pengguna dan media industri. Kami tidak menilai produk mereka dalam hal ini. Saya rasa pasukan kehormatan, termasuk pasukan pereka, tidak mempunyai masalah., Kehormatan akan terus mencadangkan reka bentuk yang lebih baik.”

Lihat juga:Honor X40i Telefon Pintar Murah Dilancarkan dengan Harga Rp 238

Cho terus mengatakan bahawa banyak rakan kongsi mencari penjenamaan bersama dengan penghormatan, tetapi dia berpendapat masih perlu mencari peningkatan dalam nilai pengalaman pelanggan.

Dari segi pengimejan, banyak pengeluar telefon bimbit mencari perjanjian bersama dengan jenama kamera. Xiaomi baru-baru ini mengumumkan perjanjian dengan jenama kamera terkenal Leica. Sejak pengumuman rasmi syarikat pada akhir Mei, Ketua Pegawai Eksekutif Xiaomi Lei Jun telah menyiarkan 91 catatan yang berkaitan dengan Leica di Weibo, yang terbaru adalah pada petang 14 Julai.

Lei Jun baru-baru ini mengumumkan bahawa penyelidikan dan pengembangan bersama dengan Leica akan meningkatkan kekuatan Xiaomi dan meningkatkan kemampuan kamera telefon bimbit. Dia berkata, “Peningkatan imej adalah projek CEO untuk Xiaomi, dan juga untuk semua orang.”