Immutable X Inks bekerjasama dengan Turner Sports untuk membuat permainan blockchain

Immutable X adalah yang pertama menggunakan penyelesaian pengembangan NFT Layer 2 Ethereum untuk menjalin kerjasama strategik dengan Turner Sports untuk membina permainan blockchain untuk sukan perdana. Judul ini akan dikuasakan oleh Starkware.

Immutable X memberi kuasa kepada permainan Web3 generasi akan datang dan merupakan penyelesaian berskala L2/L3 NFT yang membolehkan kecairan berskala besar tanpa menjejaskan desentralisasi atau keselamatan mata wang blockchain Ethereum.

Penyelesaian ini disokong oleh teknologi inovatif Starkware dan menawarkan pengesahan transaksi segera, skalabilitas berskala besar (sehingga 9,000 transaksi sesaat), dan pengalaman pemaju dan pengguna yang sangat baik. Invariant X mendorong beberapa permainan NFT dalam aplikasi pengguna (Douyin), DeFi (Super Farm), dan permainan (GameStop, Highrise, dll.).

Turner Sports, anak syarikat Bleacher Report, TNT, TBS dan Turner Broadcasting Systems, telah melakukan inovasi dalam permainan web3 sejak 2017. Turner Sports juga memiliki Peachtree Television dan mengendalikan NBA Television bagi pihak National Basketball Association. Turner Sports melancarkan salah satu program NFT pertama penerbit sukan utama pada musim bunga lalu, menjual hampir $1 juta dalam koleksi terbuka.

Lihat juga:Dana lindung nilai crypto Three Arrows Capital mungkin menghadapi masalah kecairan

“Kami bangga bahawa kerjasama kami dengan Turner Sports (Turner Sports) dapat menandingi dua organisasi kelas pertama untuk memperluas ketersediaan kandungan sukan yang menarik dan mendorong penglibatan ekosistem Web3,” kata pengasas bersama Immutable, Robbie Ferguson dalam satu kenyataan.