Hex Trust mengintegrasikan Polygon untuk menyokong sokongan hosting berlesen dan selamat sepenuhnya

Hex Trust adalah pemegang amanah peringkat perbankan aset digital Asia berlesen penuh dan penyedia perkhidmatan berkaitanSyarikat itu telah berjaya mengintegrasikan Polygon, penyelesaian skala penuh di Ethereum, ke dalam platform hosting aset digitalnya, Hex Safe, menurut satu kenyataan pada hari Isnin.

Hex Safe adalah platform kelas bank proprietari yang menyediakan penyelesaian hosting, DeFi, pembrokeran dan pembiayaan kepada institusi kewangan, organisasi aset digital, pelanggan korporat dan swasta.

Hex Trust kini menawarkan lesen penuh dan pengawasan keselamatan tinggi untuk token tempatan Polygon (MATIC), merancang untuk menyokong token yang tidak dapat diganti dan timbunan perkhidmatan penuh yang dibina di atas Polygon. Integrasi ini membolehkan lebih daripada 200 pelanggan institusi Hex Trust memperdagangkan, meminjamkan dan mengambil bahagian dalam token Polygon tanpa perlu menghantar aset mereka di luar platform hosting selamat Hex Safe.

Polygon adalah platform pembangunan skala dan infrastruktur Ethereum pertama yang tersusun dengan baik dan mudah digunakan. Komponen utamanya adalah Polygon SDK, kerangka modular dan fleksibel yang menyokong pembinaan dan penyambungan dua kategori penyelesaian utama-rantai keselamatan (blockchain Layer 2) dan rantai bebas (Sidechains). Poligon secara efektif mengubah Ethereum menjadi sistem multi-rantai yang matang atau “Internet blockchain”.

Lihat juga:Gemini akan berhenti menawarkan pengeluaran kata laluan percuma

Ke depan, Hex Trust akan bekerjasama erat dengan Polygon, karena institusi akan terus memasuki ekonomi aset digital, secara aktif berpartisipasi dalam ekosistem DeFi, dan memanfaatkan NFT di ruang meta-alam semesta dan Web3.